Home » Magazine » Abonnement » Abonnement op Het Weer Magazine bestellen

Abonnement op Het Weer Magazine bestellen

Profiteer nu van de superaanbieding:1 jaar Het Weer Magazine voor slechts € 22,50 (i.p.v. € 33,50) én 2 cadeaus t.w.v. minimaal € 17,-!

Word nu abonnee en krijg:

  • 1 jaar Het Weer Magazine (5 nrs) voor het introductietarief van slechts    € 22,50 (i.p.v. € 33,50; alleen bij automatische incasso).
  • 1 toegangskaart voor Sonnenborgh – museum & sterrenwacht in Utrecht (t.w.v. € 7,-)
  • En nóg een cadeau naar keuze (t.w.v. minimaal € 9,95).
Cadeaukeuze

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een abonnement op Het Weer Magazine!
(Ook als je een abonnement weggeeft, is het welkomstgeschenk voor jou.)

Mijn gegevens
Gegevens ontvanger
Betaalwijze

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.

Prijs- en drukfouten voorbehouden. Welkomstgeschenken zoals in de aanbieding vermeld zolang de voorraad strekt. Voor het sturen van een factuur rekenen wij € 2,45 extra kosten.