Home » Magazine » Abonnement » Neem een abonnement op Het Weer Magazine

Neem een abonnement op Het Weer Magazine

 

Welkom bij Het Weer Magazine, we nemen je mee op een spannende reis door de wereld van het weer!

Of je nu een weerkundige professional bent of gewoon een nieuwsgierige liefhebber van het weer. Het Weer Magazine heeft voor ieder wat wils. In iedere editie behandelen we de nieuwste ontwikkelingen in de weerkunde en delen we inzichten en analyses van de meest recente weerpatronen en -gebeurtenissen. Onze deskundige weerkundige redacteuren brengen hun jarenlange ervaring en expertise naar de tafel, zo krijg je de meest actuele en betrouwbare informatie.

Het Weer Magazine is meer dan een droge opsomming van feiten en cijfers. We vullen onze artikelen aan met boeiende verhalen, prachtige foto's en grafieken die je helpen het weer beter te begrijpen. En als je geïnteresseerd bent in de wetenschap achter het weer, dan zul je blij zijn te weten dat we ook artikelen publiceren over de laatste onderzoeken en ontdekkingen in de meteorologie.

Het Weer Magazine is de perfecte gids om je te helpen de complexiteit en schoonheid van het weer te begrijpen. Abonneer je nu en ontdek zes keer per jaar wat de fascinerende wereld van de weerkunde voor jou in petto heeft!

Word nu abonnee en krijg:

  • 1 jaar Het Weer Magazine (5 nrs) voor het introductietarief van slechts  € 19,95 (i.p.v. € 39,-; alleen bij automatische incasso).
  • 1 toegangskaart voor Sonnenborgh – museum & sterrenwacht in Utrecht (t.w.v. € 9,50)