Home » Rubrieken » Overzicht

Overzicht

Weer
Klimaatverandering is van alle tijden, maar sinds de industriële revolutie in de negentiende eeuw heeft de mens een aanzienlijk invloed op het wereldwijde klimaat.
Foto via Pexels
Er zijn in Europa genoeg bestemmingen waar je met het hele gezin kunt genieten van een heerlijke vakantie.
HWM
Vanwege het jubileumjaar verloten we onder alle inzenders maar liefst 25 gratis jaarabonnementen op Het Weer Magazine!
Extreem weer
Hoosbuien, hagelstormen en harde wind: extreem weer kan veel schade aanrichten.
De maan
Kort geleden kon de wereld nog genieten van het spektakel van de eclips, maar wat is eigenlijk de invloed van de maan op het weer?
Regenachtig
Heeft u last van water in uw kruipruimte? Dit veelvoorkomende probleem kan leiden tot een reeks vervelende situaties, zoals schimmelgroei, structurele schade en een ongezond binnenklimaat.
Mist
Als je in je auto rijdt wil je goed zien, maar ook goed gezien worden. Zeker in moeilijke weersomstandigheden is autoverlichting een cruciaal onderdeel van verkeersveiligheid.
Smartphone gebruik
De impact van ons handelen wordt steeds groter. Ook bewuste omgang met de smartphone is hier onderdeel van.
Pollen
De zon komt weer vaker tevoorschijn en brengt lekker warm weer met zich mee. Maar dit mooie lenteweer is niet voor iedereen een pretje. Het luidt vaak namelijk ook de start van het hooikoortsseizoen in, een allergie waar vervelende klachten bij komen kijken. Wat kenmerkt het hooikoortsseizoen?
Zon
Deze fenomenen, waarbij stedelijke gebieden significant warmer zijn dan omliggende landelijke gebieden, hebben een breed scala aan gevolgen voor het milieu, de volksgezondheid en het welzijn van de gemeenschap.

Pagina's

Subscribe to Overzicht