Home » Nieuws » Wat is uw mooiste weerfoto uit 2018? Doe mee aan onze wedstrijd
Foto via Unsplash

Wat is uw mooiste weerfoto uit 2018? Doe mee aan onze wedstrijd

Doe mee met de weerfotowedstrijd en stuur ons uw mooiste weerfoto uit 2018! De foto hoeft niet per se in Nederland gemaakt te zijn; ook de door u gemaakte weerfoto’s tijdens uw vakantie in het buitenland mogen worden ingestuurd.

Foto via Unsplash

De winnende foto komt op de voorkant van Het Weer Magazine te staan. Het is ook mogelijk om met een ‘liggende’ foto te winnen. In dat geval wordt de winnende foto op de middenpagina’s geplaatst en krijgt de foto dus maar liefst twee pagina’s!

Doe mee aan de weerfotowedstrijd van Het Weer Magazine

Stuur ons uw mooiste, meest indrukwekkendste, extreemste, grappigste of meest bijzondere weerfoto’s en wie weet ziet u uw foto al geplaatst in het komende nummer van Het Weer Magazine.

De redactie van Het Weer Magazine zal alle foto’s beoordelen en daar de mooiste foto’s uit kiezen.
Wat kunt u winnen? Behalve dat de winnende foto wordt geplaatst in Het Weer Magazine, zijn er ook nog drie prachtige weerboeken te winnen. De redactie kijkt uit naar uw inzendingen!

Stuur uw foto’s (maximaal drie foto’s per deelnemer) vóór vrijdag 1 maart 2019 naar:

Mail naar de redactie

Per post:
Het Weer Magazine
Mijn Weerfoto
WG Plein 150
1054 SC Amsterdam

Voorwaarden
Om kans te maken op de coverfoto dient een digitale foto kwalitatief uitstekend te zijn en minimaal 2000 x 2500 pixels of circa 21 x 26 cm op 300 dpi. Voor de middenpagina’s dient de foto minimaal 2500 x 4000 pixels te zijn of circa 42 x 26 cm op 300 dpi. Uiteraard kunnen ook afdrukken van foto’s worden ingestuurd. Per inzender geldt een maximum van 3 foto’s. Ingezonden foto’s mogen door de uitgever op de website en in het tijdschrift worden gepubliceerd. De winnende foto wordt bij een passend nummer op de cover of op de middenpagina’s geplaatst.