Home » Artikelen weerspreuk

Artikelen weerspreuk

Zonnepanelen
De korte dagen van de winter brengen minder zon met zich mee. Dit lijkt niet goed voor zonnepanelen. Toch is dit niet helemaal juist. Dit artikel helpt je om beter inzicht te krijgen over zonnepanelen in de winter. Zo weet je ook waar je rekening mee moet houden in deze periode om toch groene stroom op te kunnen wekken.
Regen
Het weer heeft een enorme invloed op ons dagelijks leven en onze huizen. Wanneer we denken aan de effecten van het weer op onze huizen, denken we vaak aan stormen, overstromingen en andere extreme weersomstandigheden. Maar zelfs de dagelijkse blootstelling aan regen, wind en zonlicht kan schade aan onze huizen veroorzaken. Gelukkig zijn er manieren om ons huis te beschermen tegen deze invloeden en ervoor te zorgen dat het veilig en gezond blijft.
Vrouw in muts
Op 1 maart ging de klimatologische lente van start. Zelfs de krokussen staan weer in bloei. Desondanks steeg in de afgelopen week de temperatuur in de stratosfeer plotseling, wat wel eens kan leiden tot winterse perikelen. Is de winter dan toch nog niet helemaal voorbij?
zonnepanelen opbrengst
Zonnepanelen zijn een populaire manier om op een duurzame en milieuvriendelijke manier energie op te wekken. Het vermogen van zonnepanelen om energie op te wekken is echter afhankelijk van diverse factoren, waaronder de weersomstandigheden.
Paraplu
Wanneer je giveaways kiest als relatiegeschenk die je laat bedrukken met het logo van je bedrijf, is het van belang om voor een artikel te kiezen waar de ontvanger ook echt iets aan heeft.
Kind in het water
Tijdens de koude en gure wintermaanden is het fijn om een subtropisch zwembad te bezoeken. Het is heerlijk toeven in het warme water en de aangename temperatuur laat je de kille winter eventjes vergeten.
Sneeuw auto
Een dik pak sneeuw met een heerlijk stralend zonnetje, après-ski, warme chocomel en natuurlijk eindeloze afdalingen op je ski’s of snowboard: dé ingrediënten voor een geweldige wintersportvakantie.
Neusspray
Het is momenteel wat kouder en natter en we zitten vaker binnen. Hierdoor kunnen virussen zich makkelijker verspreiden, dit geldt ook voor verkoudheidsvirussen. Daarom is iedereen op dit moment dan ook aan het snotteren. Dit vervelende kwaaltje zorgt er onder andere voor dat je neus verstopt raakt en ademhalen lastiger wordt. Je hebt dan waarschijnlijk al snel de neiging om naar de neusspray te grijpen. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je op moet letten om neusspray veilig te gebruiken. Welke dat zijn lees je in dit artikel.
Zwembad
Intex is een van de bekendste merken als het gaat om opblaasbare en opzetzwembaden. Deze baden zijn een populaire keuze voor veel mensen, omdat ze relatief goedkoop zijn, eenvoudig op te zetten en op te slaan en toch veel plezier bieden tijdens de zomermaanden. Je hoeft bijna niet meer op vakantie!
Zon
Door Harry Geurts

Pagina's

Subscribe to Artikelen weerspreuk