Home » Artikelen » Handige accessoires voor tijdens het kamperen

Handige accessoires voor tijdens het kamperen

Het is nog even afwachten wat deze zomer gaat brengen. Het is een gekke tijd en de keuze om op vakantie te gaan is een lastige keuze. Ga je wel of niet naar het buitenland? Ga je naar het zonovergoten Frankrijk of Spanje of blijf je gewoon lekker in ons oude vertrouwde kikkerlandje? Een ding is zeker: als je gaat kamperen, is er een aantal accessoires dat je absoluut niet mag missen.

1. Telefoonhouder voor in de auto

Wil je graag zonder kleerscheuren op je eindbestemming aankomen? Dan is een telefoonhouder voor in de auto onmisbaar. Er zijn twee verschillende varianten. De ene houder kun je eenvoudig in het ventilatierooster van je auto klikken. Vind je dat geen fijne plek? Dan kun je kiezen voor de houder die je bevestigd met een zuignap. Deze kan je bevestigen op je raam of op je dashboard. De houder zelf kun je ook nog draaien zodat je de juiste kijkhoek kunt bepalen. Dankzij dit accessoire blijft je telefoon stevig en stabiel staan en kun je goed de juiste route volgen. Je kunt beide handen aan het stuur houden en je ogen op de weg richten. Zo bereik je op een veilige manier je eindbestemming!

2. Oplader voor in de auto

Een rampscenario voor iedereen, je bent nog lang niet op je eindbestemming en ineens is je telefoon bijna leeg. Je gebruik de navigatiefunctie van je telefoon om op je eindbestemming te komen, dus je hebt je telefoon wel echt nodig. Anders ga je misschien nog verdwalen. Met een autolader kun je gewoon terwijl je aan het rijden bent je telefoon opladen. Zo weet je zeker dat je de volledige reis je navigatie kunt gebruiken.

3. iPad voor onderweg

Ga je met kinderen op reis? Dan weet je hoe vervelend het is als ze op de achterbank ruzie aan het maken zijn. Je raakt afgeleid en geïrriteerd. Twee dingen die je niet wilt als je aan het rijden bent en op vakantie gaat. Om je kinderen bezig te houden kun je ze boekjes geven, maar een iPad werkt ook heel goed. Het is logisch dat je je kinderen niet te veel achter een scherm hebt, maar tijdens het rijden is het wel handig. Ze kunnen filmpjes kijken en spelletjes spelen en zijn zo uren zoet. Zorg wel voor een goede iPad hoes. Kinderen blijven kinderen en ze kunnen nog wel eens iets laten vallen.

4. Screenprotector voor bescherming

Dit is een accessoire die eigenlijk altijd van pas komt. Of je nou op vakantie bent of gewoon thuis zit, een screenprotector is onmisbaar. Krassen en barsten blijven uit de buurt en zo blijft het beeldscherm van uw telefoon intact. Als je aan het kamperen bent, ben je veel in de weer. Je bukt vaak, gaat koken, afwassen, speelt spelletjes en gaat wandelen. De kans dat je telefoon een keer uit je broekzak valt is best groot. Een extra beschermlaag over je beeldscherm is dan geen overbodige luxe.

Zoals je ziet zijn de telefoonaccessoires van Smartphonehoesjes.nl super handig en komen ze altijd van pas. Of je nou vaak op vakantie gaat of bijna nooit, je wilt natuurlijk altijd veilig aankomen op je eindbestemming.