Home » Artikelen » Mierij Meteo de Bilt bestaat 30 jaar

Mierij Meteo de Bilt bestaat 30 jaar

Mierij Meteo uit De Bilt viert dit jaar haar dertig jarig bestaan. Het bedrijf is specialist op het gebied van weermetingen. Als een van de weinige bedrijven in Nederland ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt Mierij Meteo haar eigen weerstations en andere producten.

Vaak met de wind mee en soms met tegenwind is het bedrijf erin geslaagd om zich al dertig jaar staande te houden met kwalitatief hoogstaande producten en optimale service die geleverd worden aan diverse nationale- en internationale klanten.

Mierij Meteo is gevestigd in De Bilt, nog steeds onder de rook van het KNMI waar ze oorspronkelijk uit voortkomt. De kantoren en de werkplaats zijn van elkaar gescheiden door één glazen deur. Het is typerend voor de manier waarop het bedrijf al jaren functioneert. De machines waarmee de producten worden gemaakt zijn te zien vanaf het bureau waar het contact met de nationale- en internationale klanten onderhouden wordt en vice versa. Iedere schakel en ook elke medewerker in het proces is even belangrijk.


Aanbieding weerstation
Wie jarig is trakteert! Op het hoogwaardig weerstation met bijbehorende softwarevan Mierij Meteo ontvang je nu ruim 1000 euro korting, het weerstation is tot eind 2013 nu 2450 euro!Het weerstation van Mierij Meteo behoort tot de absolute top als het gaat om weermet¬ingen. Dit robuuste en duurzame weerstation is speciaal ontwikkeld om onder alle weersomstandigheden te functioneren. Het bestaat uit een temperatuurmeter, een windvaan om de windrichting te bepalen en een anemom¬eter om de windsnelheid vast te stellen. Alle meetapparatuur is zorgvuldig door Mierij Meteo getest en geijkt in de eigen windtunnel. De gegevens die deze apparaten doorgeven kunt u makkelijk aflezen op het bijgeleverde digitale display.

Met de nieuwe software van Mierij Meteo is het nu ook mogelijk om de metingen van uw eigen weerstation via een browser zichtbaar te maken. Dit kan op elke computer en indien gewenst ook op uw website.

Meer weten over dit weerstation en deze bijzondere aanbieding, kijk dan hier.