Home » Artikelen » Op deze eilanden is het gegarandeerd mooi weer

Op deze eilanden is het gegarandeerd mooi weer

Ondanks dat iedereen een andere opvatting heeft van mooi weer, kan je niet om de volgende bestemmingen heen. Volop zon, fijne temperaturen en een lekker windje zijn echte musts op een zonvakantie. Maar er zijn talloze bestemmingen die voldoen aan deze criteria. Hoe weet je waar je heen wilt? Wij helpen je om te kiezen voor een mooie bestemming met gegarandeerd mooi weer! Mocht je na het lezen van deze blog nog twijfels hebben, neem dan een kijkje op bijvoorbeeld VakantieDealz.nl.

De zon boven Curaçaose wateren. Foto Bruno van der Kraan via Unsplash

Curaçao

Curaçao, het prachtige caribische stukje Nederland. Met de heerlijke temperaturen op dit eiland is vakantie vieren echt een feestje. Er zijn hier talloze witte stranden te vinden waar je met de hoge temperaturen heerlijk kan zonnen, zwemmen en relaxen. Bovenal is deze bestemming een aanrader omdat genoeg aanbod is om goedkoop naar Curacao te vliegen.

Cyprus

Het is zeker geen straf om op vakantie te gaan naar Cyprus. Op dit eiland is het gedurende het hele jaar lekker weer, ook in de maanden wanneer je het weer in Nederland wilt ontsnappen zal het op Cyprus  heerlijk vertoeven zijn. De temperatuur zal niet onder de 20 graden komen en ook de aangename watertemperatuur maakt het aantrekkelijk om hier vakantie te vieren! En niet te vergeten door het heerlijke verfrissende windje op dit eiland is het gegarandeerd een top bestemming!

Kaapverdië

Deze Afrikaanse eilandengroep is de ideale bestemming voor een zonvakantie. Het is hier ten allen tijden aangenaam genieten van het weer. Zowel in de wintermaanden als de zomermaanden is Kaapverdië geschikt als vakantiebestemming. Er zijn in de zomer maar weinig dagen op dit prachtige eiland met neerslag. Je kan dus gerust relaxen op het strand of aan het zwembad met een heerlijk cocktail in je hand. Naast het lekkere weer, zijn alle Kaapverdische eilanden ook nog eens prachtig om te ontdekken door middel van een hike- of fietstocht. Genoeg redenen voor een vakantie, vindt je niet?