Home » Artikelen » Op zoek naar een ontspannen vakantie in België?

Op zoek naar een ontspannen vakantie in België?

Foto van Markus Spiske via Pexels.com

Leuke plekken in België met een grote groep vrienden

Ga je met een groep vrienden op vakantie? Dan is het veelzijdige België een ideale bestemming. Je kunt niet alleen genieten van heel veel avontuur, maar je kunt ook de rust opzoeken en tal van leuke activiteiten ondernemen en steden ontdekken. Een huisje België huren doe je op de mooiste bestemmingen waar jij met je vrienden een gezellig verblijf kunt beleven. Maar wat zijn de leukste plekken en waar in België kun je verblijven met een grote groep vrienden? Hier vind je 4 leuke bestemmingen.

Ontdek het avontuur in de Ardennen

Natuurlijk behoren de Ardennen tot de absolute top wanneer je een leuke vakantie wilt boeken met een groep vrienden. Vooral als je vriendengroep avontuurlijk is aangelegd is dit zeker een aanrader. Zo kun je tal van leuke activiteiten ondernemen in de Ardennen. Wat dacht je van raften op het water of klimmen op de rotsen? Je kunt ook een leuke mountainbiketocht volgen waarbij je langs tal van mooie plekken in de Ardennen komt. Kortom: er is hier genoeg te beleven voor jou en je vrienden.

Geniet van gezellig Gent

Op zoek naar een leuke stad waar je met je vrienden kunt verblijven? Hoewel je bij België misschien snel denkt aan een stad als Brussel of Antwerpen, is ook Gent een absolute aanrader. Deze mooie stad heeft veel te bieden en is daarnaast enorm gezellig. Wat kun je doen in Gent? Je kunt hier onder andere de oude burcht Gravensteen bezoeken, maar ook oude kerken en interessante musea. Ook in de avond kun je kennismaken met het stadsleven en kun je tot in de late uurtjes genieten van alles wat Gent te bieden heeft.

Ontspannen verblijf aan de kust

Een andere plek waar je volop kunt genieten met je vrienden is de Belgische kust. Langs de 67 kilometer lange kust vind je tal van leuke badplaatsen waar je met je vrienden kunt verblijven. Onder andere Oostende, De Panne en Blankenberge zijn echte aanraders, maar je hebt nog veel meer mogelijkheden.

Dichtbij huis in Belgisch Limburg

Een vakantiehuis België met jacuzzi boeken? Dat kan op heel veel Belgische bestemmingen, waaronder Belgisch Limburg. Deze provincie is gemakkelijk bereikbaar en is daarnaast geschikt voor grote vriendengroepen. Hier kun je tal van leuke activiteiten ondernemen en leuke plaatsen ontdekken, zoals Hasselt en Genk. Met een verblijf in Belgisch Limburg kun je ook een uitstapje maken naar Maastricht.