Home » Artikelen » Paraplu’s laten bedrukken: 4 overwegingen om te maken

Paraplu’s laten bedrukken: 4 overwegingen om te maken

Paraplu

Wanneer je giveaways kiest als relatiegeschenk die je laat bedrukken met het logo van je bedrijf, is het van belang om voor een artikel te kiezen waar de ontvanger ook echt iets aan heeft. Het is zonde om geld te steken in iets dat snel de prullenbak in verdwijnt. Dan heb je er niemand blij mee gemaakt én er wordt geen gratis reclame gemaakt voor je bedrijf. In Nederland is een paraplu wel een prima keuze, want het regent hier immers vaak zat. Paraplu’s laten bedrukken kan bij Sandersgifts.nl, maar dan moet je wel eerst besluiten wat voor paraplu’s je kiest. We bespreken een aantal overwegingen die je daarbij moet maken.

Opvouwbaar of niet?

Een luxe paraplu is natuurlijk een lekker grote paraplu met een lange stel en een fijn handvat. Die kunnen erg fijn zijn om te krijgen, want je kunt er maar een hebben. Maar het kan ook heel prettig zijn om een paraplu te krijgen die je makkelijk mee kunt nemen voor het geval dat het gaat regenen, maar die ook niet in de weg zit als je hem niet nodig hebt. Overweeg daarom ook een opbouwbare paraplu.

Vormen

Als je dacht dat een paraplu altijd rond was, dan heb je het mis. Er zijn verschillende vormen om uit te kiezen. Natuurlijk is er de traditionele cirkel, die door veel mensen als vertrouwd en prettig wordt ervaren. Maar wil je een paraplu die meer opvalt, dan kun je ook voor een octagon-achtige vorm gaan of zelfs een vierkante vorm. Neem daarbij wel het gebruiksgemak van de ontvanger in overweging, want je wilt wel dat hij of zij hem ook gaat gebruiken!

Openingsmechanisme

Naast verschillende vormen, bestaan er ook paraplu’s met diverse openingsmechanismen. Zo is er het welbekende schuifsysteem, maar dat vindt niet iedereen even prettig. Daarom kun je ook kiezen voor een automatische paraplu waarbij men slechts op een knopje hoeft te drukken, waarna de paraplu vanzelf helemaal uitklapt.

Stormparaplu

We weten allemaal dat paraplu’s het moeilijk kunnen hebben met harde wind, en ook die hebben we wel eens in Nederland. Als het dan ook nog eens regent, dan kan het een gevecht worden om droog te blijven en je paraplu heel te houden. Daarom kun je ervoor kiezen om een speciale stormparaplu te laten bedrukken. Naast een minder windgevoelige vorm (met een punt), heeft deze baleinen van glasvezel, die flexibel en daardoor krachtige windvlagen kunnen opvangen. Slaat hij toch om door de wind? Dan is een stormparaplu ook weer makkelijk terug te klappen.

Daarnaast moet je uiteraard ook de kleur(en) goed overwegen. Je wilt dat je logo er goed uitkomt, en bij voorkeur wil je natuurlijk de kleuren van je huisstijl gebruiken. Zo wordt je bedrijf extra goed herkenbaar via de paraplu, waar de gebruiker tijdens een regenbui gratis reclame mee voor je bedrijf maakt.