Home » Artikelen » Wat zijn de beste vakantie bestemmingen in januari?

Wat zijn de beste vakantie bestemmingen in januari?

Foto via Pexels

De koude temperaturen, de regen, de harde wind het hoort allemaal bij het Nederlandse winterweer. We zijn er inmiddels wel aan gewend maar voor de zoveelste keer compleet doorweekt op je werk aankomen is absoluut geen pretje. Wat zou een zonvakantie in januari dan heerlijk zijn. Maar wat zijn nou goede bestemmingen om naar toe te gaan? In deze lijst hebben we voor jou de beste vakantiebestemmingen in januari geselecteerd.

Curaçao

Op Curaçao zijn de temperaturen (bijna) altijd heerlijk. Je kan er het hele jaar volop genieten van zon, zee en strand. De temperaturen op het eiland liggen, zelfs in de winter, tussen de 24 en 29 graden. Het is dan ook niet gek dat het voor veel Nederlanders een heerlijke plek is om in de wintermaanden te vertoeven. Op Curaçao heb je ook veel fantastische resorts en appartementen. Ideaal dus voor een goedkope vakantie naar Curaçao.

Canarische Eilanden, Spanje

De Canarische Eilanden zijn al geweldig om te bezoeken in de zomermaanden maar ook in de wintermaanden is het er fantastisch. Of je nou kiest voor Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote of Tenerife, het zijn allemaal prachtige eilanden om lekker te genieten. De temperatuur zijn in de wintermaanden rond de 20 graden. Perfect dus om mooie wandel- of fietstochten te maken.

Kaapverdië

De Kaapverdische Eilanden liggen niet ver van de Canarische Eilanden. In de laatste jaren hebben steeds meer toeristen de eilanden São Vicente, Sal en Santiago weten te vinden. Op de eilanden is er van alles te beleven: er zijn prachtige natuurparken en stranden die het bezoeken absoluut waard zijn. Met een temperatuur van rond de 24 graden kan je over het weer ook zeker niet klagen. Fantastisch!

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Van woestijn tot luxe vakantiebestemming dan hebben we het natuurlijk over: Dubai! Elk jaar bezoeken ontzettend veel toeristen het golfstaatje. Dat is ook niet zo gek want er is van alles te beleven! Van een drankje doen in de skybar met een geweldig uitzicht, tot de woestijn verkennen, luieren aan het strand of zelfs skiën, het houdt niet op… In de zomermaanden kan het er nog wel is té heet zijn maar in de decembermaanden schijnt er een lekkere winterzon in Dubai. Januari is dus dé tijd om jezelf volledig onder te laten dompelen in luxe. Vergeet alleen niet je Creditcard!

Stuk voor stuk geweldige plekken om te bezoeken, met name in de winter. Terwijl in Nederland de handschoenen en de mutsen weer uit de kast gehaald moeten worden, zit jij heerlijk aan het strand. Dit was onze selectie met heerlijke vakantie bestemmingen maar er zijn natuurlijk nog genoeg andere goedkope vakanties. Pak je koffers maar alvast in!