Home » Artikelen » Artikelen weerspreuk

Artikelen weerspreuk

Zon
De lente van 2024 gaat de boeken in als een van de natste en zachtste seizoenen ooit gemeten.
Pexels
De zomer brengt vaak warme, zonnige dagen met zich mee die uitnodigen tot buitenactiviteiten.
Sun
Met de zomer in aantocht stijgt het kwik gestaag naar warmere temperaturen. Dat betekent ook dat de jaarlijkse ‘ijstijd’ zijn intrede doet.
Zonnig
Lekker leven met altijd een comfortabele temperatuur in huis, dat willen we allemaal! Maar met de hoge gasprijzen en weersextremen van de laatste jaren is dit niet meer een vanzelfsprekendheid. Gelukkig kun je dat met airconditioning weer helemaal in orde maken.
Wind
Blokarten, ook wel bekend als strandzeilen of landzeilen, is een spannende sport waarbij je in een kleine, driewielige kar over het strand scheurt, voortgedreven door de wind in een zeil.
Zomer in Nederland
Als je denkt aan een last minute vakantie, denk je misschien niet meteen aan Nederland. Maar Nederland kan verrassend zonnig zijn!
Weer
Klimaatverandering is van alle tijden, maar sinds de industriële revolutie in de negentiende eeuw heeft de mens een aanzienlijk invloed op het wereldwijde klimaat.
Foto via Pexels
Er zijn in Europa genoeg bestemmingen waar je met het hele gezin kunt genieten van een heerlijke vakantie.
HWM
Vanwege het jubileumjaar verloten we onder alle inzenders maar liefst 25 gratis jaarabonnementen op Het Weer Magazine!
Foto via Pexels
Stormen kunnen flink wat schade aanrichten. Het is niet voor niets dat tijdens zulke weersomstandigheden code geel of code oranje wordt afgegeven

Pagina's

Subscribe to Artikelen weerspreuk