Home » Artikelen » Voordelig op wintersportvakantie met een deelauto

Voordelig op wintersportvakantie met een deelauto

Sneeuw auto

Een dik pak sneeuw met een heerlijk stralend zonnetje, après-ski, warme chocomel en natuurlijk eindeloze afdalingen op je ski’s of snowboard: dé ingrediënten voor een geweldige wintersportvakantie. Helaas zijn de kosten vaak relatief hoog. Vooral als je zelf geen auto bezit lopen de kosten snel op. Maar met de juiste voorbereiding kun je de reis naar je wintersportbestemming al veel voordeliger maken. Hoe? Door een deelauto te huren! Een deelauto is niet alleen goedkoper, maar ook milieuvriendelijk en snel te regelen.

Voordelig

Als je zelf geen auto hebt maar wel graag op wintersportvakantie gaat, is de deelauto een ideale oplossing. Een populair autodeelplatform is SnappCar. Hier huur je een auto voor de momenten dat jij er een nodig hebt. Het is vele malen goedkoper dan een auto bezitten of er een huren via een traditioneel autoverhuurbedrijf. Je huurt er namelijk al een deelauto vanaf € 20,- per dag. Daarnaast bieden huurders soms een lang-boek-korting aan, waardoor jouw vakantie nog voordeliger kan worden!

Snel geregeld

Het huren van een deelauto is in een mum van tijd geregeld. Je meldt je eenvoudig aan, geeft aan in welke regio je een auto zoekt en je ziet direct alle beschikbare auto’s bij jou in de buurt. Wil je graag een auto huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een andere grote stad? Vooral in de grote steden wordt autodelen steeds populairder en is er volop keus.

Veel keus

Wil jij de hele ski- of snowboarduitrusting meenemen, een slee voor de kinderen en alle skipakken? Dan kun je zelfs een busje huren om op wintersportvakantie te gaan. Of pak een hybride of elektrische deelauto om jouw reis milieubewust te beginnen. Het aanbod is reuze en er is altijd een geschikte auto te vinden die past bij jouw wensen!

Milieubewuste keuze

Het huren van een deelauto is een milieubewuste keuze. Wist je dat er veel auto’s meer dan 90% van de tijd stilstaan? Door deze auto’s te delen, zijn er minder auto’s nodig en hoeven er minder auto’s geproduceerd te worden. Dit zorgt voor minder files, een afname van de CO2-uitstoot en meer ruimte voor groen.

Boeken maar!

Ga jij dit jaar nog graag op wintersportvakantie? Boeken maar! Bekijk het aanbod online en huur een deelauto om er voordelig op uit te gaan.